Mago de juegos

Mago de juegos 1.0.5

Met Game Wizard kun je spellen van Tijd voor Avontuur maken en spelen!

Met Game Wizard kun je spellen van Tijd voor Avontuur maken en spelen!

Met Game Wizard kun je spellen van Tijd voor Avontuur maken en spelen!

EEN ENORM GLOEDNIEUW AVONTUUR!

Finn en Jake ontmoeten een geheel nieuwe schurk: Doodle Tovenaar! Vecht tegen zijn onvolledige leger binnen een enorme, open wereld, inclusief de Graslanden, Suikerburg, IJsrijk, kerkers en meer. Speel uren in de Avonturenmodus of maak je eigen avonturen!

TEKEN JE EIGEN SPELLEN!

Gebruik de geheime symbolentaal van de Doodle Tovenaar om aangepaste computerspellen te ontwerpen. Vul je spel met vallen, buit, poorten, vijanden en heel veel meer!

TWEE MANIEREN OM TE MAKEN!

Je kunt je spellen op papier tekenen en scannen of je kunt direct in de app mathematische levels maken! Je ontwerp voor een level wordt direct omgezet in een speelbaar spel!

HEEL VEEL HELDEN!

Game Wizard bevat heel veel personages om mee te spelen. Ontwerp spellen met Finn, Jake, Biemo, De IJskoning, Fionna & Cake, Vuurprinses en Marcelien! Dat zijn nog eens beroemdheden.

DEEL JE AVONTUUR!

Kijk ook eens naar het platform om je spellen te delen en speel de vele spellen die door andere spelers zijn gemaakt! Volg je favoriete makers, zodat je nooit een nieuw spel mist.

ORIGINELE STEMMEN VAN PERSONAGES!

Game Wizard bevat originele voiceover van Finn, Jake, De IJskoning, Prinses Bubbelien en SPECIALE GASTEN: “Geheel gekke” Yanko als de Doodle Tovenaar.

Teken je eigen spellen van Tijd voor Avontuur in GAME WIZARD! Tovenaars zijn vet!

*********************

Dit spel is beschikbaar in de volgende talen: Engels, Frans, Italiaans, Spaans (Latijns-Amerikaans), Portugees (Braziliaans), Russisch, Turks, Arabisch, vereenvoudigd Chinees, Koreaans, Japans

Als je een probleem hebt met deze app, kun je een e-mail sturen naar advanced.platforms@turner.com. Vertel ons over de problemen die je tegenkomt en ook welk apparaat en welke versie van het OS je gebruikt.

*********************

INFORMATIE OVER PRIVACY: Wij bij Cartoon Network, een merk van Turner Broadcasting System, Inc., vinden jouw privacy belangrijk. Deze game verzamelt en gebruikt informatie zoals beschreven staat in Cartoon Network's Privacybeleid, waarnaar de onderstaande link verwijst. Deze informatie mag bijvoorbeeld gebruikt worden om te reageren op verzoeken van de gebruiker, de gebruiker het voordeel te bieden van bepaalde features en diensten, inhoud te personaliseren, advertenties te ondersteunen, te communiceren via het netwerk, onze producten en diensten te beheren en te verbeteren en om andere interne operaties uit te voeren voor websites van Cartoon Network of andere online diensten. Ons privacybeleid is gestoeld op de privacywetgeving van de Verenigde Staten. Voor gebruikers in de EU of andere landen buiten de VS, merk op dat deze app persistent identifiers kan gebruiken voor het beheer van de game. Door het downloaden van deze applicatie accepteer je ons Privacybeleid en onze Eindgebruikerslicentie en geef je toestemming voor een dergelijk gebruik van alle gebruikers op je apparaat. Het Privacybeleid en de Eindgebruikerslicentie zijn een aanvulling op alle algemene voorwaarden of beleid van je mobiele provider en Google Inc.. Cartoon Network en aangesloten maatschappijen zijn niet verantwoordelijk voor enige verzameling, gebruik of vrijgave van je persoonlijke informatie door Google of je mobiele provider.

Gebruiksvoorwaarden: http://www.cartoonnetwork.com/legal/termsofuse.html

Privacybeleid: http://www.cartoonnetwork.com/legal/privacy/mobile.html

Mago de juegos

Download

Mago de juegos 1.0.5